More

  Locuri de muncă pentru pășcăneni

  Array

  O nouă şansă pentru păşcănenii care se află în căutarea unui loc de muncă. O firmă de recrutări a venit la Paşcani pentru a-şi prezenţa oferta şi cauta potenţiali angajaţi. Cei mai mulţi dintre cei care s-au prezentat au fost bărbaţi trecuţi de 40 ani care au mai colaborat cu firma care a făcut recrutări.

  De această dată s-a cautat muncitori care să facă pompe şi injectoare auto la o fabrică din Iaşi. Condiţiile ar fi – o vedere bună, cunoştinţe tehnice minime, iar programul în ture. Pachetul salarial este de 950 lei net pe luna plus bonuri de masă, însă cei mai harnici sau care stau peste program şi fac ore suplimentare vor fi recompensaţi.

  Pentru unii participanţi oferta este atractivă. Este şi cazul acestui păşcănean, Costel Lupaşcu care este interesat să se angajeze. Bărbatul spune că a mai colaborat cu firma care face recrutări şi se bucură că de această dată postul disponibil este mai aproape de casă.

  Nu toţi participanţii au avut o părere bună de ofertă. Nemulţumirile acestora a fost salariul mic dar şi lipsa cazării sau masa oferită la prânz.

  Menţionăm că firma de recrutări va cauta posibili angajaţi în următoarele zile la Ruginoasa şi Târgu Frumos. Întâlnirea a avut loc în sala de căsătorii de la Primăria Paşcani, marţi, 5 iulie, începând cu ora 14.00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI