8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Locuri de muncă pentru o firmă din Cluj. Zeci de păşcăneni au fost deja recrutaţi

Câteva zeci de persoane din paşcani şi-au găsit astăzi un loc de muncă. Nu în municipiu sau în localităţile învecinate, ci chiar în inima ţării, la o firmă din Cluj.
Recrutarea a fost făcută de o agenţie specializată. Reprezentanţii ei au venit astăzi special la Paşcani pentru a sta de vorbă cu cei care caută un loc de muncă. Interviul a avut loc în sediul primăriei şi au fost prezente aproximativ 50 de persoane, tineri şi oameni cu experienţă.

Urmează că persoanele recrutate sa lucreze într-o firmă de cabluri pentru maşini. Ei vor primi un salariu modest, puţin peste 1000 lei, impozitabil, la care se adăugă mai multe sporuri. De exemplu, ei v or încasa un bonus de 45 lei în fiecare lună, un bonus de productivitate de 150 lei şi un bonus de calitate în valoare de 50 lei.
Cei care provin din aceeaşi familie, soţ-soţie, fraţi sau verişori vor primi de asemenea, pe lângă sporurile obişnuite, suma de 120 lei per membru, iar părinţii vor primi pentru copiii lor 70 lei la începutul anului şcolar.
Vor beneficia de cazare şi instruire gratuită, iar cei doritori să continue după încheierea contractului de 7 luni, vor primi şi alte sporuri.

Păşcănenii s-au arătat interesaţi de oferta angajatorului, unii dintre ei au confirmat pe loc că vor cu adevărat să se angajeze, alţii au rămas să îşi clarifice problemele din cazier.

Persoanele selectate vor pleca la Cluj luni seara, din fata Primăriei Paşcani. Ei vor fi luati  cu un autocar, trimis special in oras pentru a-i transporta spre noul loc de munca.
Reprezentaţii firmei de recrutare spun că este foarte posibil să fie deschisă şi în Paşcani un punct de lucru, asta după ce reprezentanţii firmei că au personalul necesar instruit pentru a acoperi cerinţele.

Menţionăm că ei se pot întoarce o dată pe lună acasă, în condiţiile în care transportul va fi asigurat gratuit de angajator.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow