27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Locuri de munca la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani

Noi locuri de muncă la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani. Unitatea medicală angajează asistent medical pentru Compartimentul Radiologie – Imagistică şi 2 registratori medicali debutanţi, câte unul la Laboratorul de analize medicale, respectiv CPU. De asemenea, se caută personal cu studii medii, mai exact 2 îngrijitoare pentru CPU şi Ambulatoriul integrat.

Doritorii trebuie să depună până pe data de 5.01.2017, ora 16.00 un dosar cu acte justificative, la sediul unităţii medicale.

În funcţie de postul pentru care se optează, dosarul trebuie să conţină copii după următoarele documente: cerere de înscriere la concurs, act de identitate, acte care atestă studiile, carte de muncă sau adeverinţă care atestă vechimea, cazier, adeverinţă medicală privind starea de sănătate, CV, taxa de participare în valoare de 50 lei care se achită la caseria spitalului. În plus pentru postul de asistent medical se adaugă la dosar certificat de membru şi adeverinţă de participare la concurs eliberate de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor din România (OAMGMAMR).

Cei care trec de selecţia dosarelor vor susţine pe data de 16.01.2017, începând cu ora 9.00 proba scrisă din bibliografia pusă la dispoziţie, iar pe 20.01.2017 interviul.

Un alt post scos la concurs la Spitalul din Paşcani este de referent debutant pentru Compartimentul achiziţii publice. Candidatul trebuie să aibă studii superioare în domeniul ingineriei sau economiei, iar dosarele de înscriere la concurs de depun la secretariatul spitalului până pe 6 ianuarie ora 16.00. Proba scrisă este programată pentru data de 17.01.2017 şi interviul şase zile mai târziu, pe 23.01.2017.

Lista completă cu actele necesare şi bibliografia Aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow