18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Locuri de muncă în străinătate – DOC

  Ultimele știri

  Aproape 450 de locuri de muncă sunt disponibile în țările Uniunii Europene prin intermediul rețelei Eures. Jumătate dintre ele sunt disponibile în Marea Britanie, unde angajatorii caută șoferi profesioniști, asistenți medicali, îngrijitori persoane sau bucătari. Salariul se plătește lunar, însă trebuie să știți limba engleză.

  În Germania sunt disponibile 104 locuri de muncă, dintre care electrician industrial, șoferi pentru transport mărfuri, hamal, operator stivuitor, lucrator calificat in productie – (industria automobilelor), sudori, bucătari, ospătari, barman, chiar și factor postol. Aici sunt vacante 15 locuri de muncă. Pentru ca acest post să fie ocupat, trebuie să aveți permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita “Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Doritorii trebuie să trimită C.V -ul doar in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii. Salariu oferit este de 2000 euro brut/luna plus asigurari sociale incluse.

  În Marea Britanie sunt disponibile 209 locuri de muncă. Și pentru cei cu studii medii sau superioare, dar și pentru calificați și necalificați. Cele mai multe locuri disponibile sunt ca infirmier și asistent medical, câte 60 de joburi. Dacă sunteți bucătar și aveți o experiență de minim doi ani în domeniu aveți o șansă să vă angajați în Anglia. Trebuie să fiți persoane motivate, punctuale, oneste si foarte bine organizate. De asemenea, trebuie sa fiți capabili sa preparați diverse feluri de mancare. Persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu. Trebuie să cunoașteți limba engleză și câștigul este de 7.25 lire/ora.

  Țările unde se angajează muncitori români sunt Belgia, Irlanda, Norvegia, Republica Cehă, Slovacia, Slovania, Spania, Suedia și Ungaria. De cele mai multe ori, una dintre condiții este să cunoașteți limba țării în care mergeți. Iar la unele dintre firme salariu se poate fi negociat, in functie de experienta profesionala.

  Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei de Ocupare din judetul de domiciliu, pentru a fi inregistrate in baza de date EURES.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet