23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Locuri de muncă în administraţie şi industria auto

- Advertisement -

Noi locuri de muncă pentru păşcăneni şi nu numai. Investitorii din partea de vest a ţării caută forţă de muncă în toată zona Moldovei. O companie din Cluj recrutează circa 100 de persoane ca operator cablaje şi oferă cazare, masă şi transport gratis. Şi la mai multe primarii din zona Pascani, Targu Frumos si Hîrlău sunt posturi vacante.

O firma de recrutare caută forţă de muncă în Paşcani, pentru o companie din Cluj-Napoca. Joi, la audienţe, reprezentantul societăţii a cerut administraţiei locale acceptul de a împărţi pliante pe raza municipiului. Angajatorul vrea să găsească oameni potriviţi pentru postul de operator cablaj.

Se oferă condiţii bune de muncă, cazare şi transport gratis şi chiar şi mâncare. Competiţia în acest domeniu este foarte mare, iar salariile pornesc de la 1.450 de lei. Chiar şi pe site-urile de specialitate, sunt tot felul de oferte în acest domeniu.

Şi în administraţie, se găsesc locuri de muncă. Primăria Târgu Frumos caută doi inspectori, unul la Serviciu Public Local de Evidenţă a Persoanelor şi unul, la Compartimentul Agricol. La Miroslovesti se caută un consilier superior, iar la Hârlău, un inspector asistent.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow