Locuri de munca bine platite in strainatate. Vezi oferta tarilor din Uniunea Europeana

Slider

Locuri de munca bine platite in strainatate

Te gandesti sa iti cauti un loc de munca in strainatate si nu stii de unde sa incepi? Atunci ar trebui sa consulti oferta din aceasta perioada pentru joburile disponibile in Uniunea Europeana, oferita de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi. Sunt peste 1.200 de posturi vacante, in circa 17 tari.

Printre tarile care cauta cei mai multi posibili angajati se numara Olanda, Germania, Austria, cu cateva sute de locuri de munca.

In Germania, oferta locurilor de munca este variata. Se cauta barmani, brutari, bucatari, electricieni, ingineri, lacatusi, lucratori in depozite, macelari, montatori acoperisuri, ospatar si multe alte meserii. Printre cele mai bine platite joburi se afla cel de bucatar, pana la 2.800 de euro/brut, barman, pana la 2.200 de euro/brut sau sofer de camion pentru distante lungi, pana la chiar 3.000 de euro/brut.

Locuri de munca bine platite sunt si in Irlanda, Norvegia sau Spania. Sunt posturi atat pentru persoanele cu studii superioare, cat si pentru cele cu studii medii, cu sau fara experienta.

Mai multe detalii puteti vedea aici. Oferte EURES 11.07.2018

Slider