8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Locuri de joacă pentru copii, cadou de 1 iunie

Maraton administrativ pentru un cadou care să fie făcut tuturor copiilor de ziua lor, de 1 iunie a.c. Funcţionari publici din cadrul primăriei Paşcani au primit ordin ca astăzi să fie inventariate toate problemele din toate parcurie pentru copii din Municipiu.

Pe teren sunt reprezentanţii unei firme şi şeful Serviciului de Gospodăriei Comunale din cadrul Primăriei Paşcani, Ştefan Popa care vor fotografia, ca mâine, la întâlnirea cu viceprimarul să fie găsite deja soluţii pentru a şti cum să fie amenajate şi dotate aceste parcuri.

loc de joaca

Bugetul alocat pentru parcurile de joacă pentru copii din zonele Deal şi Vale este de 2 miliarde de lei vechi, însă, viceprimarul oraşului, Vasile Axinte spune că, dacă e nevoie va fi făcută o rectificare de buget.

Menţionăm că în urmatoarele săptămâni vor fi făcute îmbunătăţiri şi în Parcul Peştişorul acolo unde vor fi cumpărate câteva aparate de fitness pentru păşcănenii care vor să facă mişcare în aer liber.

Tot acolo vor fi amplasate şi câteva scranciobe pentru prichindei, cele existente fiind prea puţine pentru cei care îşi petrec timpul liber în parcul Municipal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow