More

  Locul unde mașinile intră în casă. Proprietarii cer limitarea vitezei

  Array

  Două familii din Municipiul Pașcani trăiesc zi de zi cu teama că în orice moment o maşină le poate intra în casă. Irimia Ioan din Paşcani spune că în ultima vreme tot mai multe accidente s-au petrecut în zona unde locuieşte şi nu de puţine ori şoferii care circulă cu viteză s-au izbit în casa sa. Acest lucru se întâmplă deoarece în curba de la ieşirea de pe strada Unirii spre Lunca Pașcani nu există nici un paravan de protecţie iar maşinile care circulă cu viteză se opresc în locuinţa păşcăneanului.

  Bărbatul mărturiseşte că în fiecare seară, atât el cât şi soţia acestuia merg la culcare cu frica ca nu cumva peste noapte să între o maşină peste ei în casă având în vedere că accidentele petrecute până acum s-au petrecut noaptea.

  În aceeaşi situaţie se află şi Muraru Vasile din suburbia Blăgeşti. Acesta spune că maşinile de mare tonaj circulă cu viteză pe strada pe care locuieşte şi din acest motiv pereţii casei sale sunt crăpaţi. Mai mult decât atât, bărbatul afirmă că un şofer grăbit s-ar fi oprit cu maşina în gardul său.

  Problemele păşcănenilor au ajuns şi în atenţia oamenilor legii. Şeful poliţiei locale, Vasile Avasiloaiei spune că petiţia păşcăneanului a fost dirijată spre serviciul rutier, urmând ca aceştia din urmă să decidă măsurile care vor fi luate în aceste cazuri.

  Menţionăm că în şedinţa din 16 septembrie comisia de circulaţie a discutat de achiziţionarea unor indicatoare rutiere dar nu şi pentru semnalizarea curbelor sau parapet de siguranţă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI