19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Locul II pentru fetele de la Unirea la Olimpiada Sportului Scolar Handal

HANDBAL

Rezultat bun obtinut de fetele pregatite de catre Vasile Sofron, ce evolueaza in echipa de handball a Colegiului Tehnic “Unirea”. Dupa ce au castigat faza zonala a competitiei, jucatoarele pascanence s-au deplasat la Iasi, duminica 10 martie, unde au participat la faza judeteana pentru licee a Olimpiadei Sportului Scolar.

Competitia a avut loc la sala de sport a Liceului “Miron Costin” din Iasi. Aici s-au prezentat 5 echipe, mai exact: Colegiul Tehnic “Unirea” Pascani, Liceul “Miron Costin” Iasi, Liceul Pedagocic Iasi, Grupul Scolar “Tehnoton” Iasi, Liceul Economic nr 1 Iasi si Liceul “Ion Neculce” din Targu Frumos.

Pascanenecele au disputat prima partida impotriva celor de la  Liceul Economic din Iasi, unde s-au impus cu scorul de 16-13. De aici, handbalistele de la Unirea au patruns in finala competitiei unde s-au intalnit cu jucatoarele de la Liceul “Ion Neculce” Targu Frumos, meci terminat la egalitate 16-16. Din pacate fetele antrenate de Vasile Sofron au pierdut la aruncarile de la 7 metri.

La categoria baieti, la faza judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar Licee, Pascaniul a fost reprezentat de catre Colegiul National “Mihail Sadoveanu”. La competitia masculina s-au inscris 3 echipe; Colegiul “Sadoveanu” Pascani, Liceul “Miron Costin” Iasi si Colegiul Tehnic de Transporturi CFR Iasi. Din pacate, baietii antrenati de Radu Manoliu, au pierdut toate meciurile terminand competitia pe locul III.

Mentionam ca, pe prima pozitie s-a clasat echipa celor de la Colegiul Tehnic de Transporturi CFR Iasi iar pe locul II s-au clasat cei de la Liceul “Miron Costin” Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow