0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Locul I pentru tenis de masă

Rezultat deosebit pentru o eleva din Pascani pasionata si de tenis de masa. Nicoleta Ana Porosniuc a reusit sa obtina locul I la Campionatul Judetean de tenis de masa. Nu este pentru prima data cand obtine acest rezultat la olimpiade si competitii sportive.

NICOLETA ANA POROSNICU

 

Nicoleta, eleva in clasa a XII a la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani participa din primul an de liceu la competitii de gen, unde, de fiecare data se intoarce cu rezultate foarte bune, insa pasiunea pentru tenis de masa o are de mai bine de 10 ani.

Mai mult, tanara este pasionata si de matematica si face parte si din echipa de fotbal feminin a Municipiului Pascani.

Mentionam ca, competitia a avut loc pe 21 februarie, unde au participat mai multe fete calificate la faza locala, iar competitia nationala va avea loc in Harghita, in perioada 18 – 23 martie, unde Nicoleta va reprezenta judetul Iasi.

Nicoleta Ana Porosnicu a cerut ajutorul administratiei locale Pascani pentru a putea merge normal. Ea a fost accidentat grav in urma cu cateva luni, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Are nevoie de bani pentru doua operatii la piciorul drept. Tanara este legitimate la Clubul Municipal Sportiv din Pascani. Autoritatile locale au primit solicitarea, urmand sa dea un raspuns.

Stirea initiala AICI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow