More

  Locul I pentru pompierii pascaneni la fotbal in sala

  Array

  Fotbal sala polivalenta IasiRezultate bune pentru pompierii pascaneni la activitatile sportive si culturale organizate la nivelul Inspectoratului de Situatii de Urgenta Iasi. In cursul zilei de ieri, 27 februarie, un numar de 14 pompieri au participat la concursurile organizate cu ocazia implinirii a 80 de ani de la infiintarea Protectiei Civile.

  La fel ca in ultimii ani, pompierii pascaneni au castigat competitia de fotbal in sala inregistrand numai victorii in cele patru meciuri disputate. Astfel pe locul I s-a clasat Subunitatea din Pascani, locul doi a fost ocupat de Detasamentul 1 Iasi iar pe locul trei s-a aflat echipajul Subunitatii din Targu Frumos.

  Doi dintre pompierii pascaneni prezenti ieri, la Iasi, au participat si la concursul de sah. Dupa nenumarate partide de sah, plutonierul major Ioan Dragusanu s-a clasat pe un loc patru in cadrul competitiei.

  Conform plutonierului Vasile Lipovanu in cursul zilei de astazi, 28 februarie, la Subunitatea din Pascani este organizata Ziua Portilor Deschise si sunt asteptati musafiri si curiosi de toate varstele.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet