21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Locul I pentru pompierii pascaneni la fotbal in sala

Fotbal sala polivalenta IasiRezultate bune pentru pompierii pascaneni la activitatile sportive si culturale organizate la nivelul Inspectoratului de Situatii de Urgenta Iasi. In cursul zilei de ieri, 27 februarie, un numar de 14 pompieri au participat la concursurile organizate cu ocazia implinirii a 80 de ani de la infiintarea Protectiei Civile.

La fel ca in ultimii ani, pompierii pascaneni au castigat competitia de fotbal in sala inregistrand numai victorii in cele patru meciuri disputate. Astfel pe locul I s-a clasat Subunitatea din Pascani, locul doi a fost ocupat de Detasamentul 1 Iasi iar pe locul trei s-a aflat echipajul Subunitatii din Targu Frumos.

Doi dintre pompierii pascaneni prezenti ieri, la Iasi, au participat si la concursul de sah. Dupa nenumarate partide de sah, plutonierul major Ioan Dragusanu s-a clasat pe un loc patru in cadrul competitiei.

Conform plutonierului Vasile Lipovanu in cursul zilei de astazi, 28 februarie, la Subunitatea din Pascani este organizata Ziua Portilor Deschise si sunt asteptati musafiri si curiosi de toate varstele.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow