18.1 C
Paşcani
luni, septembrie 27, 2021
Array

Performanţă la Paşcani: Doi copii au câştigat locul 1 la un concurs internaţional de dans sportiv – VIDEO

dans

Locul I pentru doi elevi pascaneni, la Concursul International de Dans Sportiv. Este vorba despre Victor Pintilie si Andreea Malache, elevi de gimnaziu la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” si Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Municipiu. Echipa, care a participat la categoria de varsta 12 -15 ani, a reusit, dupa o competitie extenuanta, cu sferturi de finala, semifinala si finala sa ocupe prima treapta a podiumului. Micutii sunt antrenati de catre instructorul de dans sportiv Alin Hasmasan, repetitiile avand loc la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani.

Competitia a avut loc in perioada 20-22 septembrie 2013, la Brasov. La Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Tineret Standard si Concursul International de Dans Sportiv “TRANSYLVANIAN GRAND PRIX” care a fost transmis in direct pe TVR 2, in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 19.10, au participat sute de perechi din tari precum Canada, China, Franta, Germania, Italia, Africa de Sud sau Statele Unite.

Evenimentul a fost organizat de catre Fan Dance Club, Academia de Dans, Primaria si Consiliul Judetean Brasov, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si a celei internationale.
Amintim ca perechea formata din elevii Victor Pintilie si Andreea Malache au participat in ultimii ani la competitii de gen ce s-au desfasurat in tara, de unde s-au intors cu premii.


ziarulorizont.info

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

“Târgul Legumelor de Iași”, la Târgu Frumos

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași împreună cu Primăria Orașului Târgu Frumos și Asociația Producătorilor de Legume Ecoleg...

Pensiile, alocațiile și salariul minim cresc de la 1 ianuarie 2022

Premierul Florin Cîțu a anunţat că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi...

O nouă bancnotă va fi pusă în circulație, în România

Banca Națională a României (BNR) va pune în circulație, o nouă bancnotă, de 20 de lei, pe...

De la 1 octombrie, paşaportul devine obligatoriu pentru a călători în Regatul Unit

De la 1 octombrie 2021 cetăţenii români, asemenea tuturor cetăţenilor din ţările Uniunii Europene, nu vor mai...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI