More

  Locul I pentru Colegiul “Sadoveanu” Paşcani

  Array

  C.P. În cadrul celei de a șaptea ediții a concursului literar ”CEZAR PETRESCU” desfășurat la Hârlău și organizat pe 14 decembrie 2012, Colegiul Național ”Mihail SadoveanU” a participat cu un echipaj format din două eleve din clasa aXI-a, ambele la profil real și anume Diaconița Alexandra(clasa aXI-a F) și Iancu Beatrice (clasa a XI-a D). Cele două participante au fost îndrumate de profesorii de la clasă, dna prof. Liuță Mirela Cristina și dna prof. Gabor Simona-Gabriela.
  Pentru al doilea an consecutiv, ne putem lăuda cu premiul I, căștigând în fața celorlalți concurenți care au reprezentat cu mândrie: LICEUL TEORETIC “ȘTEFAN CEL MARE”-HÂRLĂU, LICEUL “ION NECULCE “-TÂRGU FRUMOS și COLEGIUL TEHNIC DE CĂI FERATE” CF UNIREA “-PAȘCANI.
  Anul acesta, concursul a fost mai elaborat. La proba clasică care a constat în întrebări pe baza conținutului romanului (ediția aceast a fost ales romanul Calea Victoriei) s-au adăugat: o probă care a solicitat înclinația artistică a elevilor care au realizat în format A 4 imaginea coperții romanului văzută prin prisma lor și realizarea unui eseu despre un anumit aspect al operei. Cu toate acestea, elevele colegiului nostru s-au descurcat ireproșabil, dând dovadă de o lectură atentă, de imaginație și perspicacitate, obținând 100 de puncte din 100.
  Comemorarea scriitorului Cezar Petrescu, lectura unui text deosebit și obținerea locului I au adus multă împlinire sufletească participantelor și inca un premiu prestigios Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet