19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Locul I la un concurs sportiv pentru elevii de la „Sadoveanu”

prietenii pompierilor

Dupa munca, rasplata! 10 elevi din Pascani au luat locul I la concursul „Prietenii pompierilor”. Acestia s-au impus clar in fata celor aproape 200 de elevi din tot judetul care au participat la concursul cu tematica specifica situatiilor de urgenta.

Echipa de la „Sadoveanu” coordonata de Ionut Toma, a venit acasa cu medalii, diplome si cupe, dupa ce a trecut cu brio probele de cunoştinţe teoretice referitoare la măsurile de apărare împotriva incendiilor, dar şi îndemânare, curaj şi spirit de echipă, pe parcursul celor două probe practice: pista de îndemânare peste obstacole sau ştafeta de 400 metri cu obstacole.

Echipa formata din 10 elevi, fete si baieti, cu varste curpinse intre 11 si 15 ani a spus reporterilor nostri ca a avut parte de o experienta de neuitat si ca cea mai grea proba a fost pista de indemanare peste obstacole, insa elevii s-au sincronizat bine si s-au clasat pe prima treapta a podiumului.

Competiţia a avut loc ieri, 16 mai pe Stadionul „Tineretului” din Iasi si a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow