22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Locul I la un concurs internațional de muzică – VIDEO

Locul I la un concurs internațional de muzică

Un cadou frumos și muncit a primit o adolescentă foarte talentată din Pașcani. În apropierea zilei de naștere, Alicia a reușit să emoționeze și să uimească juriul de la un concurs de muzică și talente. Ea a luat premiul I. Nu este singurul din palmaresul de premii adunate din ultimii ani.

Cu acest moment, Alicia a ridicat publicul în picioare și a determinat juriul format din specialiști să o puncteze ca cea mai bună reprezentație din concurs, la categoria ei de vârstă și secțiunea internațional. Astfel, pășăneanca a luat premiul I la concursul dedicat tinerelor talente ce a avut loc la București, la sfârșitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.

La concurs s-au înscris peste 200 de participanți veniți din toate colțurile țării dar și din Turcia, Bulgaria sau Portugalia.

Andreea Alicia Dediu abia a împlinit 13 ani și este elevă la Colegiul “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Adolescenta are în palmares zeci de premii, ca rezultat la concursurile de interpretare muzicală la care a participat. Pășcăneanca declară că participările la concursuri o motivează și mai tare să muncească și să fie cea mai bună, pe lângă emoțiile și puterea pe care le are atunci când urcă pe scenă. Ea își dorește o carieră în domeniul muzical.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow