17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Locul din România care arată ca stațiunile de lux din Austria și Elveția. Ai fost aici?

Ești pregătit de vacanță? Îți propunem să descoperi locul din România care arată ca stațiunile de lux din Austria și Elveția. Ai să găsești aici de la munți, natură sălbatică și un lac unic în Europa. Dacă nu ai fost aici, până acum, este momentul să te urci în mașină și să faci o vizită, chiar dacă locul se află ceva mai departe de tine.

Lacul Colibița. Locul din România care arată ca stațiunile de lux din Austria și Elveția

Dacă nu ai ajuns aici până acum, îți putem spune că zona se află la 120 km nord de Târgu-Mureș, în Munții Călimani. Va trebui să o iei pe drumul care duce spre orașul Bistrița, apoi spre lacul Colibița. Drumul în sine este un adevărat pelerinaj, printre dealuri cu iarbă verde și drumuri foarte frumoase.

Mai mult, odată ce te apropii de lac, trebuie să traversezi un mic defileu, la fel de spectaculos. Iar finalul călătoriei este destul de uimitor în sine și pur și simplu știi că te duci într-un loc frumos și senin.

După ce treci de defileu o să dai de un baraj. Odată ce ajungeți la baraj, puteți avea o priveliște clară a lacului Colibița. Văzut în fotografii poate părea frumos, dar dacă-l vezi de-aproape îți va părea spectaculos.

Ce am uitat să vă spunem este că lacul Colibița este situat la 900 de metri altitudine, pe culmile munților din Masivul Călimani. Lacul este înconjurat de dealuri împădurite la poalele cărora a fost amenajată o plajă de nisip fin.

Casele împrăștiate pe dealuri, brazii impunători, aerul rarefiat și liniștea absolută fac din această zonă locul din România care arată precum stațiunile de lux din Austria și Elveția.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow