1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Locul de joacă de la blocurile C4 – C5 ar fi fost desființat oricum. Furnizorul voia să ia mobilierul de joacă pentru că nu a fost achitat

Clarificari importante din partea primarului pascanean cu privire la desfiintarea locului de joaca de la blocurile C4 si C5. Astazi in cadrul unei conferinte de presa, edilul a explicat ca parcul respectiv ar fi avut aceeasi soarta chiar daca nu interveneau muncitorii care au luat mobilierul de joaca si l-au mutat in parcul din fata Pietei din zona Deal.

Pantazi a spus ca societatea care a furnizat aceste obiecte ar fi amenintat ca le va lua inapoi si va actiona in judecata Primaria pentru plata facturii restante, de cca 80.000 lei si a penalitatilor aferente.

PANTAZI

In acelasi context, edilul pascanean a precizat ca investitia a fost facuta din ratiuni electorale, fara obtinerea unor avize, motiv pentru care lucrarea nu a putut fi receptionata si achitata. Tocmai pentru a fi rezolvate aceste probleme, a fost luata decizia mutarii locului de joaca pe o alta locatie.

Un alt motiv pentru care locul de joaca pentru copii de la blocurile C4 si C5 a fost mutat, ar fi faptul ca zona respectiva figureaza ca fiind spatiu verde. Pantazi a adaugat ca Pascaniul ar mai avea nevoie de minim 28 de hectare de spatii verzi pentru a indeplini conditiile prevazute de lege si ca abia dupa aceea Primaria ar putea reinfiinta locul de joaca, cu acordul locatarilor din zona.

Primarul pascanean a clarificat si unele suspiciuni in legatura cu legalitatea amenajarii noului loc de joaca. El a spus ca investitia a fost facuta in baza documentelor aprobate de fosta administratie prin hotararea Consiliului Local de la sfarsitul lunii mai, fiind stabilita doar noua locatie. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow