3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Locul 8 pentru CSM Paşcani la „Cupa de Vară Viitorul Zalău”

Antrenor Dan NegriSăptămâna trecută micii fotbalisti pascaneni au participat la una dintre cele mai importante competitii pentru juniori la fotbal. In perioada 19 – 22 august, oraşul Zalău a găzduit cea de-a IX-a ediţie a „Cupei de Vară Viitorul Zalău”. La competitie au participat peste 1.000 de copii şi 50 de echipe de renume naţional.

Printre surprizele oferite publicului de conducerea Clubului Sportiv Viitorul Zalău s-a numărat şi meciul de deschidere a competiţiei, dintre gloriile fotbalului românesc în frunte cu Dănuţ Lupu, Adrian Bumbescu, Ioan Ovidiu Sabău şi selecţionata prietenilor lui Daniel Sabău.

Antrenor Dan Negri s-a prezentat cu 16 juniori nascuti in 2000 si 2001 iar dupa cinci jocuri a reusit sa se ajunga pe un loc opt intr-un clasament general. Grupa in care CSM Pascani a jucat, a fost cea mai disputata intrecandu-se cu juniorii de la Atletico Arad si Dinamo 2000.

Micii fotbalisti care au reprezentat municipiul au reusit sa ajunga pana in sferturi unde au fost invinsi de cei de la Viitorul Zalau.

Participarea pascanenilor la aceasta competitie a fost la un pas sa fie anulata din cauza banilor, dar in ultima clipa cu ajutorul omului de afaceri Vasile Plesca si al parintilor, juniorii au reusit sa se dueleze cu cele mai bune echipe din tara, pentru a doua oara.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow