22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Locul 8 pentru CSM Paşcani la „Cupa de Vară Viitorul Zalău”

Antrenor Dan NegriSăptămâna trecută micii fotbalisti pascaneni au participat la una dintre cele mai importante competitii pentru juniori la fotbal. In perioada 19 – 22 august, oraşul Zalău a găzduit cea de-a IX-a ediţie a „Cupei de Vară Viitorul Zalău”. La competitie au participat peste 1.000 de copii şi 50 de echipe de renume naţional.

Printre surprizele oferite publicului de conducerea Clubului Sportiv Viitorul Zalău s-a numărat şi meciul de deschidere a competiţiei, dintre gloriile fotbalului românesc în frunte cu Dănuţ Lupu, Adrian Bumbescu, Ioan Ovidiu Sabău şi selecţionata prietenilor lui Daniel Sabău.

Antrenor Dan Negri s-a prezentat cu 16 juniori nascuti in 2000 si 2001 iar dupa cinci jocuri a reusit sa se ajunga pe un loc opt intr-un clasament general. Grupa in care CSM Pascani a jucat, a fost cea mai disputata intrecandu-se cu juniorii de la Atletico Arad si Dinamo 2000.

Micii fotbalisti care au reprezentat municipiul au reusit sa ajunga pana in sferturi unde au fost invinsi de cei de la Viitorul Zalau.

Participarea pascanenilor la aceasta competitie a fost la un pas sa fie anulata din cauza banilor, dar in ultima clipa cu ajutorul omului de afaceri Vasile Plesca si al parintilor, juniorii au reusit sa se dueleze cu cele mai bune echipe din tara, pentru a doua oara.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI