-5.2 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Locuitorii din Soci își pot schimba furnizorul de energie, de pe 11 mai

Pentru cei care se plâng că facturile la energie și gaz  îi costă scump la buzunar în fiecare lună, este bine să știe că în perioada următoare își pot schimba furnizorul de energie electrică.

Începând de marți, 11 mai, reprezentanții E-On Energie România vor ajunge în satul Soci, din comuna Miroslovești. Pentru cei care doresc să își reînnoiască contractul sau care vor să revină la acest furnizorul de energie, se pot prezenta în intervalul orar 10:30 – 14:30 la Școala Gimnazială Soci.

De precizat este și faptul că actele necesare pentru realizarea noilor contracte de energie și gaz pe piață liberă includ un act de identitate și plicul cu facturile primite prin poștă, de preferat cele mai recente.

Deși pot alege din mai multe opțiuni, până în momentul de față, doar 10% dintre consumatorii casnici de energie din țară au făcut acest pas. Potrivit ministrului Energiei, cei care încă nu au ales  o ofertă din piața concurențială, vor rămâne racordat în sistem universal, ceea ce îi va costa mai mult la factură.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow