23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Locuitorii din Lunca Pașcani vor extinderea rețelei de apă și canalizare nu referendum

Bit Tv continuă să afle părerile păşcănenilor din suburbii cu privire la nevoia reţelelor de apă şi canalizare după propunerea făcută de consilierii PNL privind organizare a unui referendum anti investiţii chiar în ziua alegerilor locale.
Astăzi reporterii Bit Tv au mers în Lunca Paşcani pentru a vorbi cu cetăţenii despre nevoia reţelelor de apă şi canalizare. Aici este apă pe câteva străzi  însă în anumite zone nu este presiune. Locuitorii spun că trebui să se facă investiţii pentru a rezolva această problema.

Oamenii care nu beneficiază de apă încă aşteaptă ca reţeaua să fie fie extinsă până la casele lor.

Lipsa canalizării este însă o mare problema pentru locuitorii din suburbia Lunca. Oamenii povestesc că le ajunge apa de pe stradă până la gard când plouă. În plus nu pot să îşi pună nimic în grădini pentru că se inundă şi le strică recolta. Cetăţenii cred că problema lor poate fi rezolvată dacă se va extinde reţeaua de canalizare şi în suburbia lor.

Menţionăm că referedumul anti investiţii a fost propus de un grup de consilieri PNL în ziua alegerilor locale. Păşcănenii sunt invitaţi să răspundă la întrebarea dacă vor sau nu să mai rămână în asociaţia judeţeană ARSACIS şi cu operatorul Apa Vital. În situaţia în care răspunsul ar fi negativ Pașcaniul ar urma să piardă cele 13 milioane de euro investiţii de la Uniunea Europeană.

Alte articole