21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Locuitorii din Boșteni și Sodomeni vor canalizare, nu referendum anti-investitii

Bit Tv continuă să afle părerile păşcănenilor din suburbii cu privire la nevoia reţelelor de apă şi canalizare după propunerea făcută de consilierii PNL privind organizarea unui referendum anti investiţii chiar în ziua alegerilor locale.

Astăzi reporterii noştrii au stat de vorba cu locuitorii suburbiilor Boșteni şi Sodomeni. Aici problema apei a fost rezolvată de mult, aproape pe toate străzile de fostul operator de apă şi canalizare DAC Paşcani. Majoritatea au contracte la apă şi sunt mulţumiţi de servicii. Pentru ei nu contează cine le furnizează apa, important e să beneficieze în continuare de servicii. Unii, au cerut însă ca preţurile să fie mai mici, mai suportabile pentru săteni.

Probleme sunt peste tot din cauza lipsei reţelei de canalizare. Chiar dacă unii dintre cetăţeni au fose, ei sunt nemulţumiţi din cauza costurilor mari de întreţinere. Mai mult o parte dintre locuitori sunt mâhniți că vecinii aruncă pe unde apucă apele uzate, ăsta fiind şi motivul pentru care apa din fântână este infestată.

Aşadar majoritatea dintre ei vor reţele de canalizare şi aşteaptă ca Apă Vital să facă investiţiile promise.

Oamenii s-au prins că tema referendumului este una politică. Sunt mai puţin interesaţi de bătălia electorală şi aşteaptă să beneficieze de aceleaşi condiţii şi utilităţi ca şi cei din Paşcani.

Menţionăm că şi locuitorii suburbiilor Gâștești şi Blăgeşti au nevoie de apă şi canalizare. Reporterii Bit Tv vor continua să afle şi părerea cetăţenilor din Lunca Paşcani în următoarele zile.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...