29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Locuitorii de pe strada Culturii vor canalizare

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Cerere mai neobişnuită la audienţele săptămânale ţinute la Primăria Paşcani. Un grup format din 5 familii de pe strada Culturii din municipiu s-a prezentat ieri la sediul administraţiei locale pentru a cere ajutor material în vederea extinderii reţelei de canalizare. Reprezentatntul lor, Vasile Cazacu solicită ţevi, balast, ciment necesar pentru amenajarea unei conducte de 150 metri care să facă legătura cu strada Nicolae Iorga unde există canalizare.

Viceprimarul municipiului, Vasile Axinte, cel care a ţinut audienţele de ieri a luat legătura cu un reprezentant de la Apa Vital şi le-a spus păşcănenilor că va veni la faţa locului cu acesta, precum şi cineva de la Gospodărie Comunală pentru a vedea cum se poate rezolva această problemă.

Reamintim că la audienţele de ieri s-au prezentat aproximativ 10 păşcăneni. Cele mai multe solicitări au fost pentru acordarea unui ajutor financiar de urgenţă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI