-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Locuite ANL scoase la vânzare

Primăria Paşcani vinde 32 de locuinţe de la blocurile ANL. Condiţiile au fost deja publicate pe site-ul instituţiei după ce consilierii au aprobat suprafeţele construite şi de teren inclusive cele din spaţiile comune. Contractele de vânzare cumpărare vor fi încheiate doar la cererea chiriaşilor care locuiesc în aceste apartamentele şi garsonierele administrate de Consiliul Local Paşcani dar aflate în proprietatea statului.

Veşti bune pentru chiriaşii de la blocurile ANL F1 şi F2 din Paşcani. Cei care doresc să îşi cumpere apartamentele sau garsonierele obţinute prin repartiţie trebuie să depună o cerere la Primărie. Ea trebuie să fie însoţită de copii după actele de identitate şi contractul de închiriere şi de adeverinţe de la furnizorii de utilităţi privind achitarea la zi a facturilor.
La blocul F1 sunt scoase la vânzare 30 de locuinţe iar la blocul F2 26. Plata trebuie făcută integral iar preţurile au fost deja aprobate de Consiliul Local. Cei care nu vor să le cumpere rămân în continuare chiriaşi dar plătesc o chirie în funcţie de suprafaţa locuinţei.
Menţionăm că procedura de vânzare a locuinţelor ANL a fost demarată de câţiva ani de zile. La blocul F3 au fost vândute 7 apartamente din 23 la blocul G2A 12 din 22 iar la G2B 14 din 35.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...