22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Locuinţe sociale pentru populaţia rromă de la Moţca

creditprime.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
elefant.ro
answear.ro
credius.ro

Ultimele știri

Conducerea Prefecturii Iaşi a anunţat, la sfârşitul acestei săptămâni, că trei unităţi administrativ teritoriale de pe raza judeţului, cu un procent semnificativ de populaţie rromă, urmează să fie incluse pe lista Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Este vorba de localităţile Mironeasa, Voineşti şi Moţca, localităţi propuse de Biroul Judeţean pentru Rromi din cadrul Prefecturii Iaşi, Agenţia Naţională pentru Rromi şi autorităţile administraţiei publice locale. Acestea vor putea beneficia de programul pilot „Locuinţe sociale pentru comunităţile de rromi”, aprobat prin HG nr. 1237/2008.

Construirea de locuinţe sociale pentru rromi este o măsură asumată de guvern şi inclusiv de MDRAP în planul de măsuri sectoriale ale HG 18/2015 – Strategia Guvernului României de incluziune a cetăţenilor români aparţinând minorităţii rrome pentru perioada 2015 – 2020.

continuarea articolului aici

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI