27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Locuințe în flăcări. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiile

Locuințe în flăcări. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiile

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru mai mulți cetățeni. Casele lor au luat foc, iar pompierii au intervenit pentru a stinge incendiile provocate de coșul de fum ori necurățat ori neprotejat termic. Astfel, acum în prag de iarnă, familiile au rămas fără o parte din munca de-o viață.

Pompierii din județ au fost solicitați în acest sfârșit de săptămână să intervină la mai multe incendii provocate de coșul de fum. Nefericitele evenimente au avut loc pe parcurusl zilei de duminică, 13 noiembrie, în Pașcani și Târgu Frumos dar și comunele Hălăucești, Strunga.

În seara zilei de duminică, 13 noiembrie, pompierii din Pașcani au intervenit pe strada 9 Mai la o locuință unde au ars mai multe bunuri. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

“Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în mun. Paşcani, str. 9 Mai, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă. Au ars: astereală din lemn a acoperişului pe suprafața de aproximativ 50 m2, 50 m2 învelitoare din carton bituminat, 2 geamuri lemn şi 1,5 m3 lemne pentru foc. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.” spun reprezentanții ISU Iași.

Tot duminică, pe 13,  Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Hălăuceşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars aproximativ 2 ml grindă lemn şi funinginea de pe pereţii interiori ai coşului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coşul de fum necurăţat de funingine.

Și pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați să intervină la o locuință de pe strada Pieptănari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat.

În comuna Stunga cineva a pus intenționat foc pentru a arde un depozit de furaje. Au ars aproximativ 10 tone de fân şi lucernă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow