3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Locuințe distruse din cauza mașinilor de mare tonaj

Zeci de persoane de pe strada Logofăt Tăutu, din orasul Harlau isi carpesc casele de la o luna la alta dupa ce peretii exteriori ai acestora se crapa vazand cu ochii. Aceasta situatie s-a produs din cauza vibratiilor produse de camioanele de mare tonaj care tranziteaza frecvent zona, dar si a craterelor de pe strada pe care nici cel mai priceput sofer nu ar reusi sa le evite.

Localnicii sustin ca aceasta situatie este din ce in ce mai grava intrucat din cauza denivelarilor care amplifica trepidatiile, le cad uneori si tablourile de pe pereti, iar copii se sperie de zgomotul infernal. O femeie care locuieste pe aceeasi strada, traieste cu frica de la o zi la alta ca locuinta s-ar putea darama. In pereti sunt crapaturi chiar si de 5 cm latime.

Nu doar locuitorii sunt nemultumiti, pentru soferi traficul in zona inseamna o adevarata provocare.

In replica, edilul orasului, Constantin Cernescu a precizat ca imediat cum va avea stabilit bugetul pentru anul in curs, primul obiectiv este reabilitarea strazii. Costurile vor atinge suma de circa 4 miliarde de lei vechi, strada avand o distanta de 850 m.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow