More

  Locuința unui preot, prădată de hoți. Sunt imagini cu ei

  Array

  Locuința unui preot din Pașcani a fost prădată de hoți. Furtul a avut loc duminică dimineață, 25 septembrie, când slujitorul Domnului era la biserică iar acasă nu se mai afla nimeni. Camerele de filmat din zonă au surprins momentul când hoții au supravegheat casa și au găsit momentul perfect de a intra în locuință. Au intra pe poartă și apoi pe un geam lăsat pe batant. Furtul care a durat 13 minute a lăsat păgubită familia de bunuri în valoare de o mie de lei. Oamenii legii cercetează cazul, având deja un cerc de suspecți. 

  Imaginile video le vedeți în cadrul știrilor INFOBIT.

  O familie din Pașcani a rămas fără câteva bijuterii, aparat foto și bani în urma unui furt comis de trei bărbați, de vârsta a doua și a treia. Furtul a avut loc la o casă pe strada Culturii din oraș, zonă liniștită, la orele 09:00 duminică, 25 septembrie.

  Pe imaginile video se poate vedea cum bărbații testează terenul, verifică dacă sunt oameni prin zonă, iar imediat cum a plecat preuteasa de acasă cei trei forțează poarta și apoi geamul lăsat pe batant, intrând astfel în casă.

  Furtul la familia Isac a durat 13 minute. Cei trei ies din locuință și au asupra loc o geantă neagră, acolo unde se află, cel mai probabil bunurile. Unul dintre hoți observă că sunt camere video în zonă și își acoperă capul cu o șapcă pentru a nu fi recunoscut.

  Oamenii legii au fost anunțați de familia păgubită și în cauză s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă mai ales că deja există un cerc de suspecți datorită imaginilor surprinse.

  Menționăm că în ultimele luni mai multe furturi din locuințe au avut loc fără rezolvarea lor, până acum.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet