13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Locuința unui preot, prădată de hoți. Sunt imagini cu ei

Locuința unui preot din Pașcani a fost prădată de hoți. Furtul a avut loc duminică dimineață, 25 septembrie, când slujitorul Domnului era la biserică iar acasă nu se mai afla nimeni. Camerele de filmat din zonă au surprins momentul când hoții au supravegheat casa și au găsit momentul perfect de a intra în locuință. Au intra pe poartă și apoi pe un geam lăsat pe batant. Furtul care a durat 13 minute a lăsat păgubită familia de bunuri în valoare de o mie de lei. Oamenii legii cercetează cazul, având deja un cerc de suspecți. 

Imaginile video le vedeți în cadrul știrilor INFOBIT.

O familie din Pașcani a rămas fără câteva bijuterii, aparat foto și bani în urma unui furt comis de trei bărbați, de vârsta a doua și a treia. Furtul a avut loc la o casă pe strada Culturii din oraș, zonă liniștită, la orele 09:00 duminică, 25 septembrie.

Pe imaginile video se poate vedea cum bărbații testează terenul, verifică dacă sunt oameni prin zonă, iar imediat cum a plecat preuteasa de acasă cei trei forțează poarta și apoi geamul lăsat pe batant, intrând astfel în casă.

Furtul la familia Isac a durat 13 minute. Cei trei ies din locuință și au asupra loc o geantă neagră, acolo unde se află, cel mai probabil bunurile. Unul dintre hoți observă că sunt camere video în zonă și își acoperă capul cu o șapcă pentru a nu fi recunoscut.

Oamenii legii au fost anunțați de familia păgubită și în cauză s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă mai ales că deja există un cerc de suspecți datorită imaginilor surprinse.

Menționăm că în ultimele luni mai multe furturi din locuințe au avut loc fără rezolvarea lor, până acum.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow