19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Locuinţa unui păşcănean prădată de un nepot minor

Sediul Politiei PascaniLocuinta unui barbat din Pascani a fost pradata de hoti, chiar in timpul zilei. Infractorii au profitat de faptul ca Vasile D. , in varsta de 50 de ani, era plecat de acasa iar cu ajutorul unei rangi au patruns pe geam in casa de unde au furat mai multe bunuri si suma de 1.000 de lei.

Zilele trecute, politistii au reusit sa ii identifice pe cei doi tineri care au comis spargerea din suburbia Gastesti. Dupa verificari lucratorii de politie au stabilit ca autori pe Ciprian B. , in varsta de 19 ani si Nicusor P. , in varsta de 16 ani.

Mare a fost supriza proprietarului atunci cand a aflat ca cel minor este chiar un nepot mai indepartat, care a mai intrat prin locuinta sa.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca prejudiciu suma de 1.500 de lei. Pe numele celor doi, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infractiunea de furt calificat, iar daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 15 ani de inchisoare.

Baiatul in varsta de 16 ani va fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili daca a avut discernamant atunci cand a comis fapta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow