20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Locuinta transformata in tomberon: O femeie traieste in mijlocul unor mormane de gunoi, intr-o garsoniera din Pascani

 

 

 

 

 

 

 

Locuitorii blocului ITP din Pascani traiesc un cosmar. De mai multi ani, o vecina a inceput sa adune gunoaie si incet-incet si-a transformat casa intr-un tomberon gigantic. Disperati, oamenii au cerut ajutorul autoritatilor, care nu pot insa interveni in forta. Legea e clara: nimeni nu poate intra in casa femeii fara acceptul ei. Nici macar pentru a constata mizeria in care traieste.

In ultimii cinci ani, garsoniera femeii a fost transformat intr-un depozit de gunoaie. Femeia a adunat atat de multe incat acum abia reuseste sa intre si sa iasa din casa. Stivele de gunoaie sunt de aproape un metru, iar tavanul nici nu se mai cunoaste, fiind cuprins de o panza de paianjan densa, unde s-au agata mii de tantari si gandaci.

Evident, pe scara au aparut gandacii si sobolanii. Cu sutele. Si i-au invadat rapid si pe cei din apartamentele invecinate. Mirosul insuportabil si riscul de epidemii intregesc cosmarul vecinilor.

Vecinii nu au mai putut si au anuntat autoritatile, care au venit de mai multe ori, acestia fiind amenintati. Ba mai mult, o locatara care a vrut sa faca curat in locuinta a fost amendata de catre agentii de politie pe motiv ca a intrat in casa fara acordul proprietarei.

Intr-un final, femeia, Veronica Rosu in varsta de 50 de ani a fost de acord ca joi, pe 22 noiembrie a.c. o echipa de la Primaria Pascani si de la Gospodarie Comunala sa vina la ea acasa pentru a scoate gunoaiele din locuinta. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow