22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Locuinţa care mirosea a mort a fost curăţată

Cosmarul urat mirositor pentru locatarii blocului C6, de pe strada Vatra din Pascani a luat sfarsit. Astazi, 20 iunie a.c., o firma specializata a curatat locuinta unui batran care a fost gasit decedat in stare de putrefactie.

Au trecut patru zile de cand a fost ridicat cadavrul, insa din locuinta iesea un miros insuportabil. Nemaiputand sa mai suporte, un vecin a sunat dimineata la autoritatile locale pentru a lua masurile care se impun. Astfel ca, la fata locului a fost trimisa o firma specializata care se ocupa cu dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Vecinii au iesit pe hol pentru a urmari indeaproape actiunea, insa putin au rezistat mirosului atunci cand a fost deschisa usa.

Garsoniera a fost transformata intr-un adevarat focar de infectie care punea viata in pericol tuturor persoanelor din scara. Pentru ca batranul era in stare de putrefactie pe pat, asternuturile au inceput sa miroase de la lichidul scurs din trup.

Din cele spuse de un vecin, Marius Armando, batranul in varsta de 70 de ani era divortat, avea un copil si locuia singur. Ii ducea zi de zi mancare,insa cand a vazut ca timp de o saptamana nu ii mai raspundea la usa, a alertat autoritatile. Abia astazi, trupul neinsufletit a fost preluat de la Institutul de Medicina Legala, pentru a fi inmormatat crestineste. Pana in prezent nu s-a stabilit cu exactitate cauza decesului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow