14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Locuiește într-o casă fără curent electric. Pășcăneanul solicită de la administrație prelungirea rețelei electrice

Alte cazuri prezentate de către cetăţeni Municipiului la audienţele săptămânale ţinute de către edilii oraşului. Astăzi au venit la audienţe 7 locuitori din Paşcani sperând că primarul le va rezolva necazurile.
Un exemplu este cel al unui bărbat din Paşcani care nu are energie electrică în locuinţă şi a solicitat ajutorul primarului pentru a fi rezovată această problemă. Nea Doroftei are o casă construită la ieşire din oraş şi deşi are aviz de la e-on pentru a-şi trage curent electric distanţa până la cel mai apropiat stâlp este de 100 metri. A apelat la primar pentru a prelungi reţeaua de energie electrică până la casă lui.

Reprezentanţii primăriei, amuzaţi de solicitarea bărbatului, i-au explicat că proiectul pentru extinderea reţelei de lumină este destul de costisitor, ajungând la 2 miliarde de lei vechi, iar momentan nu sunt fonduri pentru această investiţie.

Pe lista s-a înscris şi un profesor care predă religia la o şcoală din Paşcani pentru a solicita o locuinţa ANL. El a primit promisiunea din partea administraţiei locale că va intra în posesia unei garsoniere însă trebuie să mai aştepte până la o şedinţa de consiliu local, atunci când se va vota de către consilierii locali proiectul de hotărâre.

Alte articole