17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Locomotivele din Depoul CFR Pascani, adevarate comori pentru hotii de cupru

Depoul CFR PascaniLocomotivele au ramas adevarate comori pentru hotii de materiale nefieroase. Lucratorii Politiei Transporturi Feroviare au fost anuntati saptamana trecuta, ca dintr-o locomotiva stationata in Depoul CFR Pascani s-au furat mai multe cabluri.

Angajatii CFR au sesizat faptul ca in noaptea de 5 – 6 februarie persoane necunoscute au patruns intr-o locomotiva aflata in conservare, de unde au dezmembrat mai multe componente electrice. Deplasati la fata locului, lucratorii Politiei TF au constatat ca printr-un geam, al vehiculului de cale ferata, au fost sustrase mai multe cabluri din cupru cu o lungime de aproximativ 60 de metri.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de furt calificat iar in cauza, a fost stabilit un cerc de suspecti

Hotii de cupru nu sunt la prima isprava de furt din Depou. Anul trecut, la Politia TF Pascani au mai fost inregistrate alte trei dosare penale care sesizau acelasi aspect de furt, din locomotive stationate, iar la doua din ele autorii au fost stabiliti.

In cazul in care hotii vor identificati, acestia risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani.

Alte articole