21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Locomotivă în flăcări Târgu Frumos. Ar fi luat foc din cauza gunoaielor VIDEO

creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Locomotiva trenului personal R5608 care venea de 1 mai dinspre Suceava spre Iaşi a luat foc la intrarea în Târgu Frumos. Pom­pierilor le-a fost dificil să stingă flăcările din cauza înaltei tensiuni din fire. Curentul electric a fost oprit după 40 de minute de la izbucnirea incendiului.

Se pare că sursa focului sunt gunoaiele care erau sub locomotivă şi care s-au aprins din cauza scânteilor de la frână.

După spusele martorilor, trenul era compus din două locomotive, una funcţională, care tracta va­goa­nele, şi una nefuncţională, care trebuia transportată la Iaşi, iar focul a pornit de la cea de-a doua locomotivă.
Aproximativ 12 pompieri s-au luptat cu flăcările care, la primul jet de apă, păreau a se înteţi. Incendiul s-a produs în jurul orei 19.00, iar trenul a plecat din câmp la ora 21.00, timp în care unii pasageri nu au avut răbdare şi au plecat să caute ocazii către Iaşi.

„Erau în jur de 150 de pasageri, dintre care jumătate au plecat la ocazii şi microbuze, nu au stat să mai aştepte. Trenul era format din patru componente, două vagoane şi două locomotive; cea din faţă care trăgea, iar cea de-a doua trebuia transportată în gara din Iaşi. Nu a văzut nimeni incendiul care a izbucnit în ultima locomotivă pentru că aceasta era goală“, a declarat unul dintre pasageri.

Trenul personal Suceava-Iași a luat foc. Locomotiva este în flăcări, la Tg. Frumos

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI