4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Locație nouă la Pașcani – saună uscată la Pabo Sport’s. Vezi care este tariful și ce beneficii sunt

Locație nouă la Pașcani – saună uscată la Pabo Sport’s.

Vezi care este tariful și ce beneficii sunt

De câte ori nu ați spus că vreți să mergeți la saună dar e prea departe să mergeți și nu aveți timp destul la dispoziție? Ei bine, avem o veste bună! S-a deschis un loc numai bun de relaxare și tratament la câțiva pași unde puteți petrece altfel timpul. Așadar la Pabo Sport’s sunteți așteptați la saună uscată. Pentru un grup prețul este de 80 lei pe oră având inclus și accesul la dușuri și vestiar. Despre beneficii și de ce nu trebuie să ratăm o astfel de ocazie în rândurile de mai jos. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Știați că dacă stați la saună uscată scăpați de stres, slăbiți, eliminați toxinele, vă întăriți sistemul imunitar, vă mențineți tensiunea arterială și vă relaxați mușchii? Acestea sunt doar o parte din beneficiile unui ore petrecute în acest loc. Acum aveți ocazia să mergeți de câte ori doriți la saună pentru că s-a deschis în Pașcani, în locația unde funcționează Pabo Sport’s, din apropierea Gării, zilnic de la ora 12.00 până la 22:00.

“Tariful este de 80 lei/oră/grup. Se accepta grupuri de maxim 8 persoane. In tarif este inclus accesul la sauna, vestiar si dusuri. Se fac rezervari la nr de telefon 0736.000.103 cu minim jumatate de ora inainte.” a precizat Roxana Varvara, reprezentant Pabo Pașcani.

Acest loc este interzis pentru câteva categorii de persoane cum ar fi femeile însărcinate, cei care au vârsta de sub 16 ani, cei care sunt în stare de ebrietate dar și cei cu probleme cardio-respiratorii. Trebuie să știți că atunci când vă decideți să mergeți la saună aveți de respectat și câteva reguli. Însă stați liniștiți că personalul locației va fi alături de voi, ca de fiecare dată.

Așadar, ce mai stați pe gânduri?

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow