21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Locatarii de la bloc, instruiti sa se fereasca de probleme

La data de 7 noiembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos au desfășurat o activitate educativ-preventivă în scopul prevenirii infracţiunilor de înşelăciune şi a furturilor din locuinţă.

În cadrul acestei activități au fost organizate întâlniri cu locatarii la sediul și în perimetrul a Asociaţiilor de Proprietari, din oraşul Tg.Frumos.

S-a discutat despre necesitatea păstrării liniştiiîn casa scării. Locatarilor li s-a transmis că poliţiștii au în itinerariul de patrulare și zonele din spatele blocurilor slab iluminate. De asemenea, locatarii au fost instruiţi cu privire la sesizarea la 112 a prezenţei persoanelor suspecte cu intenţii vădite de comitere a faptelor penale.

Aceștia au fost intruiți pentru a nu devenivictime ale unor fapte de înşelăciune cât și cu privire la paza bunurilor proprii sau a celor care aparţin condomeniului comun, asigurarea uscătoarelor şi a boxelor de la subsol cu încuietori corespunzătoare, evitarea lăsării bicicletelor în casa scării, asigurându-se depozitarea acestora doar în locuri închise prevăzute cu încuietori eficiente.

Au fost înmânate pliante și materialeinformative privind prevenirea comiterii de înşălăciuni, a furturilor din locuinţe, din auto şi de biciclete.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow