More

  Localnicii din Mirosloveşti au sărbătorit a şasea ediţie a Zilei Satului, de Rusalii

  Array

  Zi de sarbatoare astazi, 23 iunie a.c., in Miroslovesti. Cu ocazia Rusaliilor, localnicii au sarbatorit ziua satului, editia a sasea. Incepand cu orele 16:00, s-au adunat cu totii in centrul localitatii pentru a lua parte la spectacolul folcloric organizat cu acest prilej.

  Evenimentul a debutat cu Ansamblul de Dansuri Traditionale de la Miroslovesti si o formatie de muzica populara. Dupa cateva minute in sir de batute, sarbe si hore, pe scena a pasit Maria Costoaia, o renumita cantareata la nivel national. Cu toate ca afara era un soare arzator, zeci de oameni au luat parte la reprezentatia acesteia.

  Pe langa muzica care indemna la joc, oamenii s-au bucurat de traditionalii mici si de bere rece. Pentru cei mai mici, distractia a fost prilejuita de iujuri si de standuri comerciale cu fel si fel de jucarii.

  In a doua parte a spectacolului si-au facut aparitia Ansamblul Ciprian Porumbescu de la Suceava, Ansamblul Floare de Malini si Calin Brateanu. Voia buna si veselia a tinut ore intregi pana la miezul noptii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet