24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Localnicii din Mirosloveşti au sărbătorit a şasea ediţie a Zilei Satului, de Rusalii

Zi de sarbatoare astazi, 23 iunie a.c., in Miroslovesti. Cu ocazia Rusaliilor, localnicii au sarbatorit ziua satului, editia a sasea. Incepand cu orele 16:00, s-au adunat cu totii in centrul localitatii pentru a lua parte la spectacolul folcloric organizat cu acest prilej.

Evenimentul a debutat cu Ansamblul de Dansuri Traditionale de la Miroslovesti si o formatie de muzica populara. Dupa cateva minute in sir de batute, sarbe si hore, pe scena a pasit Maria Costoaia, o renumita cantareata la nivel national. Cu toate ca afara era un soare arzator, zeci de oameni au luat parte la reprezentatia acesteia.

Pe langa muzica care indemna la joc, oamenii s-au bucurat de traditionalii mici si de bere rece. Pentru cei mai mici, distractia a fost prilejuita de iujuri si de standuri comerciale cu fel si fel de jucarii.

In a doua parte a spectacolului si-au facut aparitia Ansamblul Ciprian Porumbescu de la Suceava, Ansamblul Floare de Malini si Calin Brateanu. Voia buna si veselia a tinut ore intregi pana la miezul noptii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow