16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Lobby prefectural în favoarea Spitalului de Urgenţă Paşcani pentru a trece la o categorie superioară

Spitalul de urgenta PascaniJoi, 8 august managerul Spitalului de Urgenta Pascani impreuna cu administratorul public al Primariei s-au intalnit cu reprezentantii Prefecturii Iasi. Intrucat prefectul Romeo Olteanu se afla in concediu, directorul Costica Panzaru impreuna cu Gica Zanet au fost primiti de subprefectul Silviu Abalasei.

Intalnirea a fost programata prin intermediul unei videoconferinte sustinuta de catre Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu care le-a cerut tuturor directorilor de spitale sa mearga la prefecturi pentru a prezenta situatiile financiare ale unitatilor medicale.

Potrivit managerului Spitalului de Urgenta, autoritatile din Iasi nu erau la curent cu situatia unitatii spitalicesti din Pascani, care de curand doreste sa treaca la un alt nivel de competenta datorita activitatii complexe desfasurata pe patru linii de garda noi.

Mai exact, acesta a fost si motivul pentru care alaturi de directorul Costica Panzaru a mers si administratorul public Gica Zanet.

Intalnirea a fost una informala in care s-au prezentat doar cifre fara ca demersul Spitalului de Urgenta Pascani sa fie sprijinit de cei de la Prefectura.

In perioada urmatoare, directorul a declarat ca va merge la Bucuresti pentru a discuta personal cu Ministrul Sanatatii despre schimbarea nivelului de competenta, intrucat spitalul intruneste toate conditiile pentru clasarea la nivelul trei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sedinta de Consiliu Local la Targu Frumos, pe 27 septembrie

Legislativul local din orasul Targu Frumos se intruneste luni, 27 septembrie, in sedinta ordinara. Intalnirea va avea...

Elevii de la Liceul Tehnologic din Hârlău, informați de polițiști despre pericolele din anturaj

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au desfăşurat o activitate educativ-preventivă,...

Cum te poti proteja cand pui mustul la fermentat?

Toamna se numără bobocii, dar și recolta la struguri. Și pentru că este vremea culesului în podgoriile...

Șofer de 24 de ani prins de polițiștii din Târgu Frumos, cu viteza de 154 km/ora

Un tanar de 24 de ani a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI