5.8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Lobby prefectural în favoarea Spitalului de Urgenţă Paşcani pentru a trece la o categorie superioară

Spitalul de urgenta PascaniJoi, 8 august managerul Spitalului de Urgenta Pascani impreuna cu administratorul public al Primariei s-au intalnit cu reprezentantii Prefecturii Iasi. Intrucat prefectul Romeo Olteanu se afla in concediu, directorul Costica Panzaru impreuna cu Gica Zanet au fost primiti de subprefectul Silviu Abalasei.

Intalnirea a fost programata prin intermediul unei videoconferinte sustinuta de catre Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu care le-a cerut tuturor directorilor de spitale sa mearga la prefecturi pentru a prezenta situatiile financiare ale unitatilor medicale.

Potrivit managerului Spitalului de Urgenta, autoritatile din Iasi nu erau la curent cu situatia unitatii spitalicesti din Pascani, care de curand doreste sa treaca la un alt nivel de competenta datorita activitatii complexe desfasurata pe patru linii de garda noi.

Mai exact, acesta a fost si motivul pentru care alaturi de directorul Costica Panzaru a mers si administratorul public Gica Zanet.

Intalnirea a fost una informala in care s-au prezentat doar cifre fara ca demersul Spitalului de Urgenta Pascani sa fie sprijinit de cei de la Prefectura.

In perioada urmatoare, directorul a declarat ca va merge la Bucuresti pentru a discuta personal cu Ministrul Sanatatii despre schimbarea nivelului de competenta, intrucat spitalul intruneste toate conditiile pentru clasarea la nivelul trei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow