25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Lobby parlamentar pentru construirea unui bazin olimpic

Zilele trecute, senatorul PSD Sorin Lazar din Colegiul Electoral Targu Frumos a adresat o interpelare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea. Parlamentarul de Iasi a cerut ministrului sa spuna daca in urmatorii ani de zile Guvernul va aloca banii necesari pentru construirea unui bazin olimpic de inot la Iasi pe strada Aviatiei, in acest sens existand deja depus un proiect pentru finantare.
Senatorul Lazar a argumentat ca o asemenea investitie ar fi folositaore pentru tot judetul, atat pentru competitii sportive cat si pentru copii, mai ales cei bolnavi care vor sa practice acest sport sau care au nevoie de miscare.

In acelasi context, parlamentarul din Targu Frumos a solicitat Ministrului Afacerilor Interne un punct de vedere oficil pe marginea ultimului raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii care prezinta statistici ingrijoratoare privind numarul victimelor accidentelor rutiere, precum si masurile care urmeaza sa fie luate pentru reducerea numarului acestora.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow