More

  Lobby parlamentar pentru construirea unui bazin olimpic

  Array

  Zilele trecute, senatorul PSD Sorin Lazar din Colegiul Electoral Targu Frumos a adresat o interpelare Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea. Parlamentarul de Iasi a cerut ministrului sa spuna daca in urmatorii ani de zile Guvernul va aloca banii necesari pentru construirea unui bazin olimpic de inot la Iasi pe strada Aviatiei, in acest sens existand deja depus un proiect pentru finantare.
  Senatorul Lazar a argumentat ca o asemenea investitie ar fi folositaore pentru tot judetul, atat pentru competitii sportive cat si pentru copii, mai ales cei bolnavi care vor sa practice acest sport sau care au nevoie de miscare.

  In acelasi context, parlamentarul din Targu Frumos a solicitat Ministrului Afacerilor Interne un punct de vedere oficil pe marginea ultimului raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii care prezinta statistici ingrijoratoare privind numarul victimelor accidentelor rutiere, precum si masurile care urmeaza sa fie luate pentru reducerea numarului acestora.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet