More

  Liviu Matei – noul viceprimar al comunei Miroslovești

  Array

  După ce şedinţa de constituire a consiliului local din Miroslovești de săptămâna trecută a fost suspendată, legislativul s-a întrunit astăzi într-o nouă şedinţă extraordinară pentru continuarea punctelor de pe ordinea de zi. Întrunirea a avut loc la Căminul Cultural din comună începând cu ora 17.00.

  În această şedinţă pe ordinea de zi au fost patru proiecte de hotărâre, printre cele mai importante, alegerea viceprimarului, totodată acesta fiind şi motivul discordiei care a dus la suspendarea şedinţei de constituire. Şi de această dată propunerea UNPR a fost profesorul Liviu Matei.

  Spre deosebire de data trecută când grupul PSD a propus un membru de-al lor care s-a retras, de această dată şi-au schimbat viziunea şi au propus singurul membru PNL pentru funcţia de viceprimar, Alin Popuțoaia. Acesta a refuzat şi după alte două propuneri, de asemenea refuzate s-a trecut la vot.

  În primul tur situaţia de data trecută s-a repetat şi Liviu Matei a obţinut şase voturi pentru şi şase împotrivă. S-a trecut la al doilea tur de scrutin şi, deşi gruparea PSD şi-a menţinut votul, împotriva candidatului UNPR, conform legii, noul viceprimar al comunei Miroslovești, cu şase voturi din 12 exprimate a fost declarant Liviu Matei.

  Acesta le-a mulţumit susţinătorilor şi i-a felicitat pe membrii din opoziţie pentru unitatea de care au dat dovadă.

  Menţionăm că în şedinţa de astăzi au fost constituite şi cele trei comisii de specialitate: Economico – Financiară, Învăţământ şi Juridic. De asemenea, a fost ales preşedintele pentru şedinţa ordinară din luna iulie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI