More

  Livia Frona, fetița nevăzătoare din Târgu Frumos uimește o lume întreagă cu talentul ei de pianistă! Muzica e refugiu și dar!

  Array

  Emisiunea “Next Star” a pregătit o ediţie specială în Joia Mare, cu poveşti impresionante şi emoţionante ale unor copii minunaţi. Unul dintre aceştia este Livia (11 ani), o fetiţă nevăzătoare care cântă la pian excepţional.

  Livia are o poveste impresionantă de viață: Dumnezeu i-a dat talent cu carul, degete și talent de painistă, dar i-a luat lumina ochilor! Cu toate acestea, fetița și-a găsit un refugiu în muzică, iar harul ei uimește și cucerește lumea!

  Livia a învățat să cânte la pian singură, la vârsta de cinci ani, “după ureche”. De primele partituri Braille, care ar fi ajutat-o în acest demers, a beneficiat abia acum câteva luni. Cu toate astea, Livia este câștigătoare a numeroase premii și trofee la concursurile de gen la care a participat. Pentru lecțiile de pian, Livia face naveta aproape zilnic, între Adjudeni, Tg.Frumos și Iași și nu are de gând să renunțe la pasiunea sa.
  Sursa a1.ro

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet