More

  Lista drumurilor judetene, aflate in reparatii

  Array

  În această perioadă Consiliul Judeţean, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Iaşi a demarat lucrări de reparaţii la o serie de drumuri judeţene. Lucrările se realizează prin metoda stropirii succesive.

  Tronsoanele de drum judeţean care au intrat în reparaţii:

  1. DJ 248B
  2. DJ 208K (E85-spre Cristeşti)
  3. DJ 208F (Tătăruşi-Iorcani)
  4. DJ 280D (Ruginoasa-Heleşteni)
  5. DJ 246 (DN24-Dobrovăţ)
  6. DJ 282 (Rediu-Vânători-Horleşti-Movileni-Gropniţa)

  În perioada următoare vor mai intra în reparaţii DJ 281C (Blăgeşti-Hărmăneşti-Coasta Măgurii-Cotnari-DN 28B) şi DJ 249E (Tomeşti-Ţuţora).

  Costuri: 1.056.070 lei

  Pe aceste tronsoane existau degradări care constau în gropi, văluriri, făgaşe dar şi probleme la scurgerea apelor provenite din precipitaţii.

  Continuă lucrările de modernizare la DJ 208I pe traseul Gura Bădiliţei-Criveşti-Vânători, având o lungime de 9 km. Valoarea totală a investiţiei este de 13.9 milioane lei.

  În acest moment se lucrează la  pod şi la rigola carosabilă partea stânga de la km 6+128. Au fost montate podeţele transversale ¤ 1000 şi au fost achiziţionate tuburile pentru drumurile laterale ¤ 500.

  Totodată, pe drumul judeţean 208 (Mirceşti – Paşcani – lim. jud. Suceava) a fost realizat marcajul rutier (18,5 km echivalenţi), au fost montate 41 borne kilometrice şi 360 hectometrice, dar şi indicatoare rutiere. Costurile pentru achiziţionarea bornelor rutiere s-au ridicat la suma de 46.463 lei, iar pentru marcajul rutier 60334 lei.

  COMUNICAT DE PRESA

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI