23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Lista de așteptare pentru autorizație în regim de taxi

Incepand cu data 01.03.2016 se constituie LISTA DE ASTEPTARE pentru transportatorii
autorizati in regim taxi de pe raza Municipiului Pascani

Constituirea acestei liste are loc in urmatoarele conditii.

– In cazul stabilirii numărului sau disponibilizării unor autorizaţii taxi în transportul de persoane în regim de taxi ori în cazul în care numărul acestora se majorează prin hotărâri ale consiliului local, se declanşează procedura de atribuire a acestora, procedură la care au prioritate transportatorii autorizaţi înscrişi în listele de aşteptare.

– In lista de asteptare se poate inscrie orice transportator autorizat, data limita fiind data la care expira perioada de inscriere pentru procedura de atribuire.

– Indiferent de ordinea de pe lista de aşteptare, toţi cei înscrişi au drepturi egale în ceea ce priveşte prioritatea. Prioritatea se acordă numai în raport cu transportatorii autorizaţi neînscrişi în listele de aşteptare.

– Prin prioritatea acordată transportatorilor autorizaţi înscrişi în listele de aşteptare li se asigură numai acestora dreptul de a participa în primă faza procedurala de atribuire a autorizaţiilor taxi respective .

In completare va transmit

In momentul de fata sunt atribuite 112 autorizatii de taxi din totalul de 115 apobate prin HCL. Trei autorizatii sunt blocate momentan. Este vorba despre persoanele carorea le-au fost respinse documentatiile pe motiv ca autoturismele nu se incadreaza in normele legale. Acestia au contestat in instanta HCL 102/30.06.2015 si inca se judeca.
Pe lista de asteptare se afla momentan o singura societate comerciala, dar lista este deschisa tuturor celor interesati.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow