21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Lista de așteptare pentru autorizație în regim de taxi

vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
credius.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Incepand cu data 01.03.2016 se constituie LISTA DE ASTEPTARE pentru transportatorii
autorizati in regim taxi de pe raza Municipiului Pascani

Constituirea acestei liste are loc in urmatoarele conditii.

— In cazul stabilirii numărului sau disponibilizării unor autorizaţii taxi în transportul de persoane în regim de taxi ori în cazul în care numărul acestora se majorează prin hotărâri ale consiliului local, se declanşează procedura de atribuire a acestora, procedură la care au prioritate transportatorii autorizaţi înscrişi în listele de aşteptare.

— In lista de asteptare se poate inscrie orice transportator autorizat, data limita fiind data la care expira perioada de inscriere pentru procedura de atribuire.

— Indiferent de ordinea de pe lista de aşteptare, toţi cei înscrişi au drepturi egale în ceea ce priveşte prioritatea. Prioritatea se acordă numai în raport cu transportatorii autorizaţi neînscrişi în listele de aşteptare.

— Prin prioritatea acordată transportatorilor autorizaţi înscrişi în listele de aşteptare li se asigură numai acestora dreptul de a participa în primă faza procedurala de atribuire a autorizaţiilor taxi respective .

In completare va transmit

In momentul de fata sunt atribuite 112 autorizatii de taxi din totalul de 115 apobate prin HCL. Trei autorizatii sunt blocate momentan. Este vorba despre persoanele carorea le-au fost respinse documentatiile pe motiv ca autoturismele nu se incadreaza in normele legale. Acestia au contestat in instanta HCL 102/30.06.2015 si inca se judeca.
Pe lista de asteptare se afla momentan o singura societate comerciala, dar lista este deschisa tuturor celor interesati.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI