19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Lista cu investiţiile propuse de primarul Pascaniului. Voi ce propuneri aveţi?

Ultimele știri

Buget de investiţii record, din fonduri proprii, la Paşcani. În acest an ar urma să fie cheltuite aproape 10 milioane de lei colectate din taxele şi impozitele păşcănenilor, pentru realizare unor lucrări de interes public. 5,6 milioane de lei sunt din excedentul bugetar înregistrat anul trecut iar 4 milioane din încasările prognozate în acest an.
Aproape jumătate din buget, 4,6 milioane de lei, ar urma să fie cheltuiti pentru reabilitarea unor străzi, după cum urmează: 600 000 lei pentru finalizarea lucrărilor pe strada Mihai Viteazu, 1,5 milioane de lei pentru strada Nicolae Iorga, 400.000 lei pentru strada Unirii şi 2 milioane de lei pentru începerea lucrărilor pe strada Gării.

Primăria Paşcani mai are de gând că în acest an să investească 700 000 lei pentru finalizarea lucrărilor la sediul administrativ, aceeaşi sumă pentru investitii la Spitalul de Urgenţă, 300 000 lei pentru amenajarea platformelor betonate necesare pubelelor de colectare selective a gunoaielor şi 500 000 lei pentru amenajarea locului de joacă din spatele cofetăriei Riama, din zona Vale.
De asemenea 600 000 de lei ar urma să fie cheltuiţi pentru extinderea reţelelor de gaze şi electricitate, 700 000 lei pentru amenajarea noului sediu al Bibliotecii Municipale şi 1 milion de lei sunt rezervaţi pentru achiziţionarea unor utilaje şi realizarea de studii şi proiecte pentru investiţii din fonduri europene.
Menţionăm că în acest an ar urma să demareze şi proiectul privind reabilitarea Pieţei Agroalimentare din Zona Vale. Din activităţile comerciale din piaţă, anul trecut, s-a înregistrat un excedent bugetar de 800.000 de lei iar încasările s-ar putea dubla după finalizarea investiţiei. Contribuabilii pot interveni la îmbunătăţirea listei cu investiţiile propuse de edilul municipiului. La dezbaterea publică, sau în scris pe adresa Primăriei, puteţi trimite punctele dvs de vedere în legătură cu ce investiţii ar trebui făcute la Paşcani.

Lista de investitii ar urma sa fie aprobata odata cu bugetul local pentru anul in curs in sedinta de la sfarsitul lunii februarie.

PROIECT -LISTA INVESTITII PRIMARIA PASCANI, 2016

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI