25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Lista cetățenilor din Gâștesti pentru aleșii locali

Locuitorii din Gâștești vor ca în lista de investiţii din acest an să fie incluse şi lucrări de reabilitare în suburbia lor. Pentru că nu au ajuns la dezbaterea organizată la sfârşitul săptămânii trecute 37 de pășcăneni şi-au desemnat un reprezentant care a venit cu propunerile lor astăzi la audienţe.
Gheorghe Palade a făcut un sondaj printre vecini privind investiţiile care ar trebui făcute în acest an în suburbie, iar astăzi la audienţe a venit cu lista la edilul municipiului Dumitru Pantazi, semnată de alţii 37 de păşcăneni. Printre îmbunătăţirile care ar trebui făcute în Gâștești se află lucrări la Căminul Cultural din localitate pentru că acesta să respecte normele ISU şi mese astfel încât în local să se poată face nunţi și activități recreative pentru tineri.

Şi la drumurile din localitate ar trebui făcute lucrări. Păşcăneanul propune balastarea străzii Petru Rareş, precum şi curăţarea şanţurilor care sunt pline de gunoaie aruncate de locuitori răuvoitori. La lista de investiţii pentru acest an ar trebui adăugate şi achiziţionarea unor coşuri de gunoi şi extinderea reţelei de gaz metan.

O propunere inedită venită din partea păşcăneanului a fost ca primarul să ţină ședință o dată pe luna la căminul din localitate la care să participe şi locuitorii suburbiei care au propuneri sau probleme legate de administraţia locală.

Primarul municipiului a spus că o parte din propunerile primite sunt prevăzute în lista de investiţii pentru acest an, iar celelalte vor fi făcute în funcţie de bugetul disponibil.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow