8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Lista celor care vor primi locuinte ANL. Comisia s-a întrunit ieri și a analizat 54 de dosare

anl

Au fost stabiliti beneficiarii celor 4 locuinte ANL aflate la dispozitia Primariei Pascani dupa ce au fost eliberate de fostii locatari. In cursul zilei de ieri, 9 octombrie, de la ora 12 comisia speciala s-a intrunit pentru a analiza cele 54 de dosare depuse de tinerii pascaneni din anul 2003 si pana in prezent.
Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Constantin Stanica, salariat la Colegiul CF Unirea Pascani, dosarul sau primind 79 de puncte, urmat de Adriana Dondas, secretara PSD Pascani cu 70 de puncte, Marius Marinescu cu 68 de puncte si Cristinel Simina cu 67 de puncte.
Lista cu cei 4 viitori beneficiari de locuitne ANL urmaza sa fie aprobata si de legilslativul pascanean, in sedinta ordinara de la sfarsitul acestei luni. Pana atunci, comisia trebuie sa mai stabileasca cine va primi apartamentul cu 2 camere si cine va locui in cele 3 garsoniere, ramase libere. Mentionam ca din cele 54 de dosare analizate, 17 au fost incomplete ori nu s-au calificat din punct de vedere al conditiilor prevazute de lege. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow