More

  LISTA celor 100 de LUCRURI pe care trebuie SĂ LE FACI de-a lungul vieţii.Câte dintre ele le-aţi făcut?

  Array

  Cineva a întocmit o listă cu 100 de lucruri care, în opinia sa, sunt cele mai importante în viaţă.

  În viziunea celui care a întocmit lista, trebuie să reuşim, de-a lungul existenţei noastre, să facem aceste lucruri, conform nuaisacrezi.ro.

  Probabil că mulţi au făcut deja unele dintre aceste lucruri, probabil majoritatea nu le-au făcut pe unele, şi visează de multă vreme la ele, şi la fel de probabil unele dintre aceste lucruri pot fi irealizabile. Interesantă, completă, incompletă, ciudată, amuzantă, ori imposibilă, iată mai jos această listă.

  Să încerci tequila în Mexic, să vezi pinguinii
  Să adormi sub stele; Să îţi închizi telefonul mobil pentru o săptămână; Să înoţi cu delfinii; Să te scufunzi cu scafandrul; Să încerci tequila în Mexic; Să înveţi engleză; Să te caţeri în copaci; Să faci dragoste pe plajă; Să faci balonaşe de săpun; Să scrii povestea vieţii tale; Să redactezi o scrisoare şi să o trimiţi într-o sticlă în mare; Să plantezi un copac; Să vezi pinguinii; Să înveţi să dansezi salsa; Să începi propria afacere; Să te îndrăgosteşti până peste urechi; Să fii membru al unui juriu; Să dansezi toată noaptea; Să stai sub o cascadă; Să faci Halloween-ul în America; Să stai pe malul oceanului şi să asculţi zgomotul valurilor; Să înveţi să te dai cu patinele; Să participi la carnavalul de la Veneţia; Să îşi scrii planul pe un an şi să-l urmezi; Să urmăreşti o eclipsă de lună; Să întâmpini Anul Nou într-un loc exotic.
  Să te iubeşti, să vezi apusul la Bali
  Să sari cu paraşuta; Să te iubeşti; Să inviţi un necunoscut la întâlnire; Să faci dragoste în baia unui restaurant; Să îţi cumperi haine foarte scumpe; Să înveţi să conduci o maşină; Să mergi la Paris; Să petreci o zi întreagă cu o carte; Să întâlneşti prietenii adevăraţi; Să vezi apusul la Bali; Să vezi cu ochii tăi cele 7 minuni ale lumii; Să sari în mare de pe o stâncă; Să învingi frica de nereuşită; Să te joci cu ursuleţii koala; Să te aventurezi într-o călătorie pe mare; Să faci farse prietenilor; Să te urci pe turnul Eiffel; Să faci o donaţie în anonimat; Să faci o surpriză neaşteptată persoanei iubite; Să fumezi narghilea; Să-ţi faci un site propriu sau blog; Să te distrezi în Ibiza; Să-ţi faci arborele genealogic; Să-ţi petreci un sfârşit de săptămână într-un centru SPA.

  Continuare pe Evenimentul Zilei

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI