21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Lista artiștilor care vor urca pe scenă la Zilelor Pașcaniului

creditfix.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Mai puţin de două luni ne despart de o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani, iar pregătirile pentru acest eveniment sunt în toi. Astăzi, a avut loc la sediul Primăriei o nouă şedinţa a comisiei care se ocupă de organizare. Cei 17 reprezentanţi ai administraţiei locale şi instituţiilor publice subordonate au ales firma care se va ocupa de sărbătoare, dar şi artiştii care vor urca pe scenă.

Comisia pentru Zilele oraşului a hotărât în şedinţa de astăzi, 13 mai ca firma organizatoare să fie şi în acest an Axial Music, cea care a asigurat serviciile de entertainment în ultimii 3 ani. Prezent la şedinţa a fost un reprezentant a acesteia care a prezentat oferta.

Pentru început, s-a anunţat prezentatorul care va introduce artiştii şi va întreţine atmosfera. Acesta va fi Adrian Enache. Ziua de vineri, 8 iulie este a talentelor locale de muzică populară şi uşoară. Startul spectacolului va fi dat de trupa Brio Sonores din Republica Moldova, după care rând pe rând vor susţine momente muzicale, cântăreţi şi formaţii din municipiu şi comune. Prima seară va fi încheiată cu Delia împreună cu trupa.

Sâmbătă, începând cu ora 17.00 vor urca pe scenă artişti de muzică populară. Se află pe lista Fraţii Abrahov, Margareta Clipa, Autentic şi Datina. De la orele 20.00 sunt programate momente artistice de muzică uşoară susţinute de Nicoleta Nucă şi formaţia, iar pentru încheierea serii încă se caută oferte. O parte dintre artiştii propuşi sunt Smiley, Zdop şi Zdup sau Cristi Minculescu cu Iris.

Ultima seară a Zilelor Municipiului Paşcani îi va aduce pe scenă pe Rapsozii Botoşaniului, Angela Rusu şi Daniela Condurache, iar artiştii de muzică uşoară care vor concerta sunt Carla`s Dreams şi Andra împreună cu formaţia.

Reamintim că ediţia 2016 a Zilelor Municipiului Paşcani se va desfăşura în perioada 8 – 10 iulie pe Stadionul din oraş. Suma de bani pusă la dispoziţie de administraţia locală este de 300 mii lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI