22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Lista ALDE pentru Camera Deputaţilor, deschisă de Varujan Vosganian

Cel mai sigur loc eligibil a fost ocupat de Varujan Vosganian. Care sunt celelalte nume de pe liste?

ALDE a anunţat ieri listele pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Reprezentanţii formaţiunii au trimis presei doar numele acestora, fără alte detalii privind profesia sau vârsta candidaţilor.

Cert este că lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de actualul senator Varujan Vosganian, acesta ocupând singurul loc ce este considerat eligibil.

Într-un scenariu optimist, prin eventuale redistribuiri de procente, ALDE mai speră la un post de senator, dar şi chiar la încă unul de deputat, în acest caz fiind vorba, la Senat, de fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei Vasile Şalaru, şi, respectiv, la deputaţi, inspectorul în construcţii Ciprian Roşca.

Pe lista deputaţilor au mai fost validaţi Romeo Ciobanu, Elena Zaharia, Dragoş Nicolae, Elena Bunduc, Dumitru Spulber, Corneliu Melinte, Eduard Elefteriu, Delia Muntea, Victor Todiraşcu, Gheorghe Cojocaru, George Calance, Elena Rotaru şi Constantin Leu.

Alături de Şalaru, pe lista Senatului mai figurează Mihai Amarandei, Aurelia Olăeru, Laurenţiu Costan, Eugen Nedelcu, Ioan Stoian şi Elena Bustiuc.
Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow