11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani – VIDEO

LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani

 

Luna culturii la Pașcani își continuă activitățile. Astăzi a avut loc vernisajul picturii denumite sugestiv Lirica, unde mai mulți studenți și-au expus lucrările realizate în Tabăra de la Muncel luna trecută. Acestea pot fi admirate pe tot parcursul acestei luni în cadrul programului Casei de Cultură “Sadoveanu”, instituția gazdă.

Elena Afetelor, Bianca Boroș, Simona Gagu, Ori Meri sau Marciana Răileanu sunt doar câteva dintre numele studenților de la Arte ce au expuse picturi la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” în această perioadă. Vernisajul expoziției a avut loc astăzi, 06 noiembrie 2017 unde a fost prezent și conferențiar universitar doctor Cristian Ungureanu.

LIRICA – poartă numele expoziției de pictură iar Galeria Arcadia a fost plină de pășcăneni să vadă tablourile. De menționat este faptul că lucrările expuse au fost realizate în Scoala de Peisaj Contemporan de la Iasi, editia I, în Tabara Muncel. Mai multe informații în materialul video.

Profesorul universitar a lansat și o invitație către pășcăneni și cei prezenți să nu rateze expoziția și să vină cu cât mai mulți prieteni să vadă lucrările.

Curiozitatea elevilor a făcut la vernisajul să se încheie cu întrebări la adresa invitaților care i-au lămurit privind tehnica lucrărilor.

Menționăm că expoziția poate fi văzută până la sfârșitul acestei luni, în cadrul programului de funcționare a Casei “Sadovenu”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI