9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani – VIDEO

- Advertisement -

LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani

 

Luna culturii la Pașcani își continuă activitățile. Astăzi a avut loc vernisajul picturii denumite sugestiv Lirica, unde mai mulți studenți și-au expus lucrările realizate în Tabăra de la Muncel luna trecută. Acestea pot fi admirate pe tot parcursul acestei luni în cadrul programului Casei de Cultură „Sadoveanu”, instituția gazdă.

Elena Afetelor, Bianca Boroș, Simona Gagu, Ori Meri sau Marciana Răileanu sunt doar câteva dintre numele studenților de la Arte ce au expuse picturi la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” în această perioadă. Vernisajul expoziției a avut loc astăzi, 06 noiembrie 2017 unde a fost prezent și conferențiar universitar doctor Cristian Ungureanu.

LIRICA – poartă numele expoziției de pictură iar Galeria Arcadia a fost plină de pășcăneni să vadă tablourile. De menționat este faptul că lucrările expuse au fost realizate în Scoala de Peisaj Contemporan de la Iasi, editia I, în Tabara Muncel. Mai multe informații în materialul video.

Profesorul universitar a lansat și o invitație către pășcăneni și cei prezenți să nu rateze expoziția și să vină cu cât mai mulți prieteni să vadă lucrările.

Curiozitatea elevilor a făcut la vernisajul să se încheie cu întrebări la adresa invitaților care i-au lămurit privind tehnica lucrărilor.

Menționăm că expoziția poate fi văzută până la sfârșitul acestei luni, în cadrul programului de funcționare a Casei “Sadovenu”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow