More

  LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani – VIDEO

  LIRICA – expoziție la Casa de Cultură M. Sadoveanu din Pașcani

   

  Luna culturii la Pașcani își continuă activitățile. Astăzi a avut loc vernisajul picturii denumite sugestiv Lirica, unde mai mulți studenți și-au expus lucrările realizate în Tabăra de la Muncel luna trecută. Acestea pot fi admirate pe tot parcursul acestei luni în cadrul programului Casei de Cultură “Sadoveanu”, instituția gazdă.

  Elena Afetelor, Bianca Boroș, Simona Gagu, Ori Meri sau Marciana Răileanu sunt doar câteva dintre numele studenților de la Arte ce au expuse picturi la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” în această perioadă. Vernisajul expoziției a avut loc astăzi, 06 noiembrie 2017 unde a fost prezent și conferențiar universitar doctor Cristian Ungureanu.

  LIRICA – poartă numele expoziției de pictură iar Galeria Arcadia a fost plină de pășcăneni să vadă tablourile. De menționat este faptul că lucrările expuse au fost realizate în Scoala de Peisaj Contemporan de la Iasi, editia I, în Tabara Muncel. Mai multe informații în materialul video.

  Profesorul universitar a lansat și o invitație către pășcăneni și cei prezenți să nu rateze expoziția și să vină cu cât mai mulți prieteni să vadă lucrările.

  Curiozitatea elevilor a făcut la vernisajul să se încheie cu întrebări la adresa invitaților care i-au lămurit privind tehnica lucrărilor.

  Menționăm că expoziția poate fi văzută până la sfârșitul acestei luni, în cadrul programului de funcționare a Casei “Sadovenu”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet