More

  Lipsă de educație: Păşcănenii, aruncă gunoaiele pe unde apucă (GALERIE FOTO)

  Array

  Gunoi PascaniCetatenii municipiului Pascani dau uneori dovada de indiferenta fata de mediul inconjurator si arunca gunoaie pe spatiul verde. Adeseori, faptele lor sunt sesizate la Politia Locala iar vinovatii ajung sa fie sanctionati cu amenzi usturatoare.

  In acest sens, politistii locali au decis sa faca publice mai multe imagini, care surprind lipsa de civilizatie a unor oameni care traiesc printre noi.

  Nu putine sunt situatiile in care pascanenii aleg sa abandoneze gunoiul chiar pe spatiile verzi sau langa pubele, desi acestea sunt goale.

  Una dintre cele mai interesante imagini suprinse de agenti este chiar in centrul municipiului Pascani, in zona pietei Mihail Sadoveanu. Angajatii unei case de pariuri din zona, au ales sa arunce bonurile necastigatoare direct pe trotuar, chiar langa cosul de gunoi care tocmai fusese dotat de lucratorii de la salubritate cu un sac gol.

  Gunoi Pascani5

  Exemplele continua, cu saci de moloz care din cauza greutatii au fost depozitati langa scarile de bloc, mormane de gunoaie in curtea scolii “Iordachi Cantacuzino”, coroane si articole funerare aruncate pe alte morminte sau la intrarea in cimitir si asa mai departe.

  Potrivit comandantului, Vasile Avasiloaie, s-a luat aceasta decizie de publicare a fotografiilor pentru a-i sensibiliza pe cetateni, intrucat se apropie sfintele sarbatori pascale iar multi dintre acestia fac curat in locuinte, aceasta perioada.

  Seful Politiei Locale face un apel la pascaneni sa fie mult mai constienti fata de mediul inconjurator si sa respectele regulile unei societati moderne.

  Gunoi Pascani2Gunoi Pascani1Gunoi Pascani3Gunoi Pascani4Gunoi Pascani6

  Ce părere ai?

  Related Articles

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  Prognoza meteo pentru decembrie. Zonele unde vor predomina ninsorile, viscolul și ceața

  Prognoza meteo pentru decembrie. Luna decembrie va aduce ninsoare, viscol şi ceaţă în mai multe zone din ţară, iar valorile termice vor înregistra o scădere,...

  Cât de mulți sateliți se pot trimite în spațiu și ce văd „ochii” din cer? Sorin Ducaru: Se conturează premisele unei confruntări

  Rezoluţiile pe care le au acum sateliţii lansaţi pe orbită sunt tot mai clare şi pericolul ca oricine să poată fi identificat oriunde, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI