21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Lipsă de educație: Păşcănenii, aruncă gunoaiele pe unde apucă (GALERIE FOTO)

Gunoi PascaniCetatenii municipiului Pascani dau uneori dovada de indiferenta fata de mediul inconjurator si arunca gunoaie pe spatiul verde. Adeseori, faptele lor sunt sesizate la Politia Locala iar vinovatii ajung sa fie sanctionati cu amenzi usturatoare.

In acest sens, politistii locali au decis sa faca publice mai multe imagini, care surprind lipsa de civilizatie a unor oameni care traiesc printre noi.

Nu putine sunt situatiile in care pascanenii aleg sa abandoneze gunoiul chiar pe spatiile verzi sau langa pubele, desi acestea sunt goale.

Una dintre cele mai interesante imagini suprinse de agenti este chiar in centrul municipiului Pascani, in zona pietei Mihail Sadoveanu. Angajatii unei case de pariuri din zona, au ales sa arunce bonurile necastigatoare direct pe trotuar, chiar langa cosul de gunoi care tocmai fusese dotat de lucratorii de la salubritate cu un sac gol.

Gunoi Pascani5

Exemplele continua, cu saci de moloz care din cauza greutatii au fost depozitati langa scarile de bloc, mormane de gunoaie in curtea scolii “Iordachi Cantacuzino”, coroane si articole funerare aruncate pe alte morminte sau la intrarea in cimitir si asa mai departe.

Potrivit comandantului, Vasile Avasiloaie, s-a luat aceasta decizie de publicare a fotografiilor pentru a-i sensibiliza pe cetateni, intrucat se apropie sfintele sarbatori pascale iar multi dintre acestia fac curat in locuinte, aceasta perioada.

Seful Politiei Locale face un apel la pascaneni sa fie mult mai constienti fata de mediul inconjurator si sa respectele regulile unei societati moderne.

Gunoi Pascani2Gunoi Pascani1Gunoi Pascani3Gunoi Pascani4Gunoi Pascani6

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow